De syv hoder

Idag tikket det inn en sak på et adventistforum på FB som vi kjenner igjen. Omtrent samtidig som Ralph Meyers og vi fikk lys over Åp 17 med sine 7 hoder og 10 horn, har en viss person med navn James Tierney fått lys over det samme temaet. Han sier at han har fått drømmer og syn om dette. Jeg kan ikke se et eneste avvik fra det vi har kommet fram til allerede. Det tyder på at vi har fått en sant lys over dette, noe jeg ikke tviler på.

http://lateranheads.blogspot.no/2017/01/to-all-pastors-of-beloved-seventh-day.html

En tanke om “De syv hoder”

  1. Dette er interessant. Han har riktignok en helt annen tolkning enn Ralph Myers, men har likevel kommet frem til at Frans er den åttende kongen i Åp 17.

    Han påpeker at de syv hodene er sju fjell og sju konger kombinert, der hodene er symbolet – og forklaringen på symbolet er kombinasjonen fjell/konger.

    Skjøgen har i Åp 17:5 navnet «Mor til skjøgene» skrevet i pannen (hodet). Derfor er det interessant at Laterankirken blir kalt «MOR og HODE for alle kirker i byen og verden».

    Moderkirken (Laterankirken) sitter på hodene, som altså er en kombinasjonen av syv fjell (sted) og sju konger (tid). Vi kan dermed identifisere hvem Dyret er basert på stedet og tiden for når profetien skulle oppfylles.

    Forfatteren av artikkelen har imidlertid oversett at den såkalte pavetronen er flyttet fra Laterankirken til Vatikanmuseet.

Det er stengt for kommentarer.