Hva skjer den 23. september 2016?

Det som er sikkert er at den okkulte verden er helt på tuppa. Den største økumeniske samlingen noensinne pågår i Jerusalem. Samlingen avsluttes i morgen, den 23. september. Det er lagt ut en mengde videoer som spekulerer i at pave Frans kommer til å erklære «One World Religion» og erklære Lucifer for å være den nye religionens gud. Jeg tør ikke å si at dette har noe for seg, men jeg kan ikke fri meg for at jeg fra flere år tilbake har hatt en forutanelse om at høstjevndøgn har noe med Mat 24:20 å gjøre.

2 tanker om “Hva skjer den 23. september 2016?”

  1. Det er lite nyheter om det som skjedde i Jerusalem, men det resulterte ikke i noe av det YouTube-spekulantene så for seg. Det var snakk om å få et felles bønnehus på beina – kalt Amen, og prosjektet fikk vann på mølla da flere imamer fra al-Aqsa-moskeen ga den legitimitet ved å møte opp. Men, ingen Frans og ingen Lucifer denne gangen.

    https://www.theguardian.com/world/2016/sep/24/unity-gives-jerusalem-a-prayer-jews-muslims-and-christians-join-for-worship

    1. Det eneste som kan sies om denne hendelsen er at det er ett av mange økumeniske fremstøt. Økumeniseringsprosessen går fremover. De okkulte har gjort store bestrebelser for å finne noe som skulle peke ut denne datoen som viktig dato. Så skjedde ingenting av de de ventet.

Det er stengt for kommentarer.