Økonomisk kollaps

Vi har lenge visst at økonomien går i sykluser. 7-års syklusen har gjentatt seg jevnt og trutt. Ut fra denne syklusen forventes det at verdensøkonomien skal kollapse den 29. elul, dvs. den 13. september i år. Idag har vi sett at panikken brer seg i hele verden fordi Kinas aksjemarked synker som et strykejern. Heller ikke Norge er beskyttet, og slett ikke USA. Når USA’s aksjemarked opplever et stort fall, betyr det at de snart ikke kan holde hodet over vann.

Og «tilfeldigvis» sendte NRK2 et program med tittelen «Økonomens dystre spådom» kl. 21:30. I omtalen til programmet står det:

Økonomen Martin Armstrong har gang på gang forutsett alvorlige økonomiske kriser med stor presisjon. Han var en gang blant de viktigste analytikerne på Wall Street, men fikk raskt mektige motstandere blant bankfolk og fondsmeglere.

Armstrong sitter på et dataprogram som har løst økonomikoden og som kan forutsi alle hendelser som styres av økonomien. Han har beskyttet kildekoden til programmet så godt at hvis noen prøver å hacke datamaskinene, så selvdestueres harddisken på maskinen. Det mest interessante med hele programmet var programmets nøyaktige forutsigelse av hva som skal skje i 2015,75. På engelsk skulle det bli «sovereign debt Big-Bang», dvs. kollaps i landenes egenkapital. USA har f.eks. ikke egenkapital i det hele tatt å miste. De har et underskudd i egenkapitalen som nesten ikke kan uttrykkes i forståelige tall. Når USA kollapser, mister de ALT. Det blir ikke flisa igjen. Det samme vil skje overalt i verden, også i Norge. Vi mister hele overskuddet fordi det ikke består av varige verdier.

Martin Armstrongs analyser tar aldri feil. De slår alltid til, på dagen. Det som nå gjelder er å ta dette ALVORLIG.

Hvis du har NRK-appen, kan programmet ses der. Hvis du har Flash på maskinen, kan videoen ses her:

https://tv.nrk.no/program/KOID22006615/oekonomens-dystre-spaadom

5 tanker om “Økonomisk kollaps”

 1. Økonomene er samstemte på at det kommer en økonomisk kollaps hvilket tidspunkt som helst. Prognosene er ikke basert på den såkalte shemitah, men på økonomiske analyser av den reelle økonomiske situasjon i verden. Ikke alle økonomer har nøyaktige anslag på tidspunktet for dette, men alle er enige om at det skjer i løpet av høsten. Det er også en gjennomgangsmelodi at det blir mye verre enn depresjonen i 1929 og resesjonene i 2001 og 2008. De sier at det som har vært blir som en picnic i forhold til det som kommer. Folk flest vil ikke være i nærheten av beredt på det som kommer over dem.

  http://theeconomiccollapseblog.com/archives/tag/2015

 2. Det kan se ut som om Kina har lurt hele verden med sin tilsynelatende dårlige økonomi. Det hele kan være et spill for galleriet for å svekke dollaren.

  http://www.economicpolicyjournal.com/2015/08/are-chinese-expecting-collapse-of-us.html

  Kinas økonomi er innrettet på å gjøre seg uavhengig av dollar. Derfor har de fylt lagrene med gull slik at deres egen valuta skal være støttet av en tilsvarende verdi av gull. Når og hvis dollaren kollapser, vil yuan stå seg godt på grunn av gullstandarden.

 3. Den ventede globale økonomiske kollaps er et par-tre måneder på etterskudd, men nå ser den ut til å komme. Denne gangen finnes det ingen reserver å hente i bankene, så dette blir verre enn verst. De som tror at økonomien i USA har bedret seg fordi Obama har sagt det, kan bare glemme det. Det er ren løgnpropaganda. Det er bare å se på tallene for den gallopperende veksten i landets gjeld. Den er på nesten 19 trillioner dollar, eller mer forståelig for oss 19.000 milliarder dollar.

  http://www.usdebtclock.org

  Økonomene er stort sett enige om at økonomien i verden ikke klarer å holde seg flytende lenger fordi inntektene ikke dekker gjeldsforpliktelsene.

  http://www.dagbladet.no/2016/01/20/nyheter/politikk/utenriks/finans/okonomi/42821709/

  http://allnewspipeline.com/Gerald_Celente_Panic_Of_2016.php

  Det skumle for vanlige folk er at bankene kan gå konkurs. Det betyr at sparepengene kan gå i bankenes dragsug.

  Ingen sier hva som er den egentlige årsaken til at dette skjer. Når de rike oljeproduserende landene mister sine inntekter fra olje, betyr det at resten av verden mister sine største kunder. Saudi-Arabia har pumpet opp mye mer olje enn verden er i stand til å lagre. Derfor synker oljeprisen. Saudia-Arabia har på grunn av dette opparbeidet et underskudd på nasjonalbudsjettet på 800 milliarder kroner i løpet av 2015. Oljelandet Saudi-Arabia har kjørt seg selv konkurs på olje! Man behøver ikke å være rakettforsker for å forstå at dette er styrt av krefter som har som mål å styre verden inn i et bunnløst kaos. Startskuddet for NWO skjedde som kjent den 1. januar 2016. Det er bare tre uker siden.

  Dette blir sannsynligvis den siste økonomiske krisen i denne verdens historie.

  1. Det meste av dagens økonomi er basert på fiat-penger, altså at pengene har en verdi så lenge staten sier de har det. Dette betyr at pengene, med et pennestrøk, kan miste sin verdi over natta. Federal Reserve har sikkert vurdert å devaluere dollaren for at USA skal bli bli kvitt gjeld, men det vil også føre til økonomisk kaos og ustabilitet i befolkningen. Har man penger i banken, er nok det lurt å investere det i fast verdi, f.eks. eiendom eller edelt metall. Men, det er så klart kurant å ha en liten pengebeholdning i banken, slik at man kan leve greit frem til en eventuell kollaps.

   Det er nok et «smart» trekk å ødelegge den globale økonomien, når målet er å innføre en ny global orden. De som sitter og trekker i trådene, kan enkelt sørge for dette. Spørsmålet er når de velger å fullføre planen, og når vi får se den faktiske verdensordenen bli implementert. Vi ser konturene av at det arbeides i kulissene, men når vil saueflokken bli gjort oppmerksom på at vi har en ny global verdensorden? Når blir det mainstream? Det er ikke godt å si!

   Agenda 2030 later i hvertfall til å være en langsiktig plan, men det kan hende disse dagene blir forkortet for vår skyld, og at vi av den grunn vil se det verste om ikke så alt for lenge. Kanskje allerede i år.

   Det er forøvrig interessant at «new age»-folket også har forutsett at en global, økonomisk kollaps er nært forestående, og at det er deres Messias (Maitreya) og hans medsammensvorne «mestere», som skal redde verden gjennom denne krisen. Dette kan fort være djevelen selv i egen høye person, manifestert for å forlede verden sammen med Dyret (Frans) og Den falske profet (USA).

   1. Den Nye Verdensorden er allerede et faktum. Men folk flest skal helst ikke oppdage det. Innføringen skal skje gradvis for å holde gemyttene lave så lenge som mulig.  NWO er den okkulte verdens oppfinnelse.  Hele samfunnssystemet skal forandres, inkludert trosfriheten. Fra Bibelen vet vi også at det skal bli dyrtider (Åp 6:5-6). Prisene på livsnødvendige matvarer kommer til å øke 48 ganger eller 4800 prosent. Enten blir det matmangel slik at matvareprisene øker, eller så blir det inflasjon som reduserer pengeverdien. Jeg tror ikke på en global inflasjon. Jeg tror mer på en omfattende tørke som ødelegger avlingene. Det siste er i tråd med Guds reaksjon overfor ugudelighet.

Det er stengt for kommentarer.